Polityka prywatności dla OUTTHERE4U

Niniejsza polityka prywatności została opracowana, aby lepiej służyć osobom, które niepokoją się, w jaki sposób wykorzystywane są w Internecie "Dane osobowe". PII, zgodnie z amerykańskim prawem prywatności i bezpieczeństwem informacji, to informacje, które można wykorzystywać samodzielnie lub z innymi informacjami w celu zidentyfikowania, skontaktowania się lub zlokalizowania pojedynczej osoby lub zidentyfikowania osoby w kontekście. Przeczytaj uważnie naszą politykę prywatności, aby dokładnie zrozumieć, w jaki sposób zbieramy, używamy, chronimy lub w inny sposób przetwarzamy Twoje dane osobowe zgodnie z naszą witryną.

Jakie dane osobowe zbieramy od osób, które odwiedzają naszą blogu, stronie internetowej lub aplikacji?

Podczas zamawiania lub rejestrowania się na naszej stronie, w stosownych przypadkach, możesz zostać poproszony o podanie swojego imienia i nazwiska, adresu e-mail, numeru telefonu lub innych informacji, które pomogą ci w doświadczeniu.

Kiedy zbieramy informacje?

Zbieramy informacje od Ciebie, gdy zarejestrujesz się na naszej stronie, złożysz zamówienie, zapiszesz się do newslettera, odpowiesz na ankietę, wypełnisz formularz lub wprowadzisz informacje na naszej stronie.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

Możemy wykorzystać te informacje, które zbieramy od Ciebie podczas rejestracji, dokonać zakupu, zapisz się do naszego newslettera, odpowiedzi na ankiety lub marketingowej komunikacji, przeglądania strony internetowej, lub użyć jakiegoś innego stronie znajduje się jeden z następujących sposobów:

• Aby spersonalizować doświadczenie użytkownika i umożliwić nam dostarczenie rodzaju treści i oferty produktów, w których jesteś najbardziej zainteresowany.
• Udoskonalenie naszej strony internetowej w celu lepszej obsługi.
• Aby umożliwić nam lepszą obsługę w odpowiedzi na prośby o obsługę klienta.
• Aby przeprowadzić konkurs, promocję, ankietę lub inną witrynę.
• Aby szybko przetworzyć transakcje.

Jak chronimy informacje o odwiedzających?

Nasza strona internetowa jest skanowany regularnie do luk w zabezpieczeniach i znanych luk w celu wizyty na naszej stronie jak najbardziej bezpieczna.

Używamy regularnego skanowania malware.

Twoje dane osobowe są zawarte za zabezpieczonych sieci i jest dostępna tylko przez ograniczoną liczbę osób posiadających specjalne prawa dostępu do takich systemów i są wymagane, aby informacje poufne. Ponadto, wszystkie wrażliwe / informacja kredytowej podać są szyfrowane za pomocą technologii Secure Socket Layer (SSL).

Wprowadzamy wiele środków bezpieczeństwa, gdy użytkownik wprowadza zamówienie, przekazuje lub uzyskuje dostęp do swoich informacji w celu zachowania bezpieczeństwa Twoich danych osobowych.

Wszystkie transakcje są przetwarzane przez dostawcę bramy i nie są przechowywane lub przetwarzane na naszych serwerach.

Czy używamy plików cookie?

Tak. Pliki cookie to niewielkie pliki, które witryna lub jej usługodawca przenosi na dysk twardy komputera użytkownika za pośrednictwem przeglądarki internetowej (jeśli zezwolisz), dzięki czemu systemy witryny lub usługodawcy mogą rozpoznać twoją przeglądarkę i przechwycić i zapamiętać określone informacje. Na przykład używamy plików cookie, aby pomóc nam zapamiętać i przetworzyć produkty z koszyka na zakupy. Służą one także do zrozumienia Twoich preferencji w oparciu o poprzednią lub bieżącą aktywność na stronie, co pozwala nam zapewnić Ci ulepszone usługi. Używamy również plików cookie, aby pomóc nam gromadzić zbiorcze dane na temat ruchu w witrynie i interakcji z witryną, dzięki czemu możemy zaoferować lepsze strony i narzędzia w przyszłości.

Używamy cookies, aby:
• Pomoc w zapamiętywaniu i przetwarzaniu produktów w koszyku.
• Zrozum i zapamiętaj preferencje użytkownika dotyczące przyszłych wizyt.
• Śledź reklamy.
• Skompiluj zbiorcze dane o ruchu w witrynie i interakcjach z witrynami, aby w przyszłości oferować lepsze doświadczenia i narzędzia. Możemy również korzystać z zaufanych usług stron trzecich, które śledzą te informacje w naszym imieniu.

Możesz zdecydować, aby komputer ostrzegał Cię za każdym razem, gdy wysyłany jest plik cookie, lub możesz wyłączyć wszystkie pliki cookie. Dokonujesz tego poprzez ustawienia przeglądarki (np. Internet Explorer). Każda przeglądarka jest trochę inna, więc spójrz na menu Pomoc przeglądarki, aby dowiedzieć się, jak poprawnie zmodyfikować pliki cookie.

Jeśli wyłączysz pliki cookie, niektóre funkcje zostaną wyłączone. Nie wpłynie to na komfort użytkowników, dzięki którym Twoja strona stanie się bardziej wydajna, a niektóre z naszych usług nie będą działać poprawnie.

Jednak nadal można składać zamówienia.

Third Party Ujawnienie

Nie sprzedajemy, nie handlujemy ani w żaden inny sposób nie przekazujemy stronom trzecim Twoich danych osobowych, o ile nie powiadomimy Cię z wyprzedzeniem. Nie dotyczy to partnerów hostingu witryn internetowych i innych podmiotów, które pomagają nam w prowadzeniu naszej witryny, prowadzeniu naszej firmy lub obsłudze klienta, o ile te strony zgadzają się zachować te informacje w tajemnicy. Możemy również ujawnić Twoje dane, jeśli uważamy, że ich wydanie jest zgodne z prawem, egzekwować zasady naszej witryny lub chronić nasze, lub inne prawa, własność lub bezpieczeństwo.

Jednak nieosobowe informacje o odwiedzających mogą być udostępniane innym stronom do marketingu, reklamy lub innych zastosowań.

Linki z podmiotami trzecimi

Czasami, według własnego uznania, możemy włączyć do naszej witryny lub zaoferować produkty lub usługi firm trzecich. Witryny osób trzecich mają oddzielną i niezależną politykę prywatności. W związku z tym nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za treść i działanie tych stron. Niemniej jednak, staramy się chronić integralność naszej witryny i mile widziane informacje zwrotne dotyczące tych witryn.

Google

Wymagania reklamowe Google można podsumować za pomocą zasad reklamowych Google. Zostały one ułożone w celu zapewnienia użytkownikom pozytywnego doświadczenia. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=pl

Używamy Google Reklama AdSense na naszej stronie internetowej.

Google, jako dostawca zewnętrzny, używa plików cookie do wyświetlania reklam w naszej witrynie. Wykorzystanie przez Google pliku cookie DART umożliwia wyświetlanie reklam naszym użytkownikom w oparciu o ich odwiedziny w naszej witrynie i innych witrynach w Internecie. Użytkownicy mogą zrezygnować z używania cookie DART, odwiedzając reklamę Google i politykę prywatności sieci partnerskiej.

Wdrożyliśmy następujące czynności:
• Remarketing z Google AdSense
• Raportowanie wyświetleń w sieci reklamowej Google
• Raportowanie danych demograficznych i zainteresowań

My wraz z firm trzecich, takich jak Google wykorzystywać pliki cookie (takie jak pliki cookie Google Analytics) oraz pliki cookie innych firm (takich jak cookie DoubleClick) lub inne identyfikatory osób trzecich razem zebranie danych dotyczących interakcji użytkownika z wyświetleń reklamy i inne funkcje serwisowe reklam, które odnoszą się do naszej strony internetowej.

Rezygnacja:
Użytkownicy mogą ustawić preferencje, jak Google reklamuje do ciebie za pomocą strony Ustawienia Google Ad. Alternatywnie, można zdecydować się odwiedzając inicjatywa sieci reklamowej zrezygnować strony lub na stałe za pomocą przeglądarki Google Analytics Opt Out dodać na.

California Online Privacy Protection Act

CalOPPA to pierwsze prawo stanowe w kraju, które wymaga opublikowania polityki prywatności w komercyjnych witrynach internetowych i usługach online. Zasięg prawa wykracza daleko poza granicami Kalifornii, wymagając osoby lub firmy w Stanach Zjednoczonych (i prawdopodobnie w świecie), która prowadzi strony internetowe zbierające od konsumentów w Kalifornii informacje umożliwiające identyfikację osób w celu zamieszczenia na swojej stronie internetowej wyraźnej polityki prywatności dokładnie określającej, jakie informacje są gromadzone, a które osoby, z którymi jest on udostępniany, oraz do przestrzegania tych zasad. - Zobacz więcej na: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

Według CalOPPA zgadzamy się, co następuje:

Użytkownicy mogą odwiedzić naszą witrynę anonimowo
Po utworzeniu tej polityki prywatności, dodamy do niego odnośnik na naszej stronie głównej lub co najmniej na pierwszej stronie po wprowadzeniu znacznej naszą stronę internetową.
Nasz link Polityka prywatności zawiera słowo "Prywatność" i można go łatwo znaleźć na stronie podanej powyżej.

Użytkownicy zostaną powiadomieni o wszelkich zmianach polityki prywatności:
• Na naszej stronie Polityka prywatności
Użytkownicy są w stanie zmienić swoje dane osobowe:
• Logując się na swoje konto

Jak działa nasza strona obsłużyć nie śledzić sygnały?

Czcimy nie śledzić sygnały i nie śledzić, ciasteczka roślinnych lub wykorzystania reklamowego, gdy Do Not Track (DNT) Mechanizm przeglądarka jest na swoim miejscu.

Czy nasza strona umożliwi śledzenie zachowań innych firm?

Należy również pamiętać, że zezwalamy na śledzenie zachowań stron trzecich

COPPA (Dzieci Online Privacy Protection Act)

Jeśli chodzi o gromadzenie danych osobowych od dzieci w ramach 13, Ustawa o ochronie prywatności dzieci w Internecie (COPPA) zapewnia rodzicom kontrolę. Federalna Komisja ds. Handlu, krajowa agencja ochrony konsumentów, egzekwuje zasadę COPPA, która określa, co muszą robić operatorzy stron internetowych i usług online, aby chronić prywatność i bezpieczeństwo dzieci w Internecie.

Sprzedajemy do
Nie zbieramy informacji od dzieci pod 13
dzieci pod 13.
Nie

Aby usunąć informacje o twoim dziecku, skontaktuj się z następującym personelem:

Przestrzegamy następujących najemców COPPA:
• Rodzice mogą przeglądać, usuwać, zarządzać lub odrzucać informacje o ich dziecku, kontaktując się z nami bezpośrednio.
lub kontaktując się bezpośrednio z nami.
Uczciwych praktyk informacyjnych

W Rzetelne informowanie Zasady stanowią podstawę prawa ochrony prywatności w Stanach Zjednoczonych i pojęć Obejmują one odegrały znaczącą rolę w rozwoju prawa ochrony danych na całym świecie. Zrozumienie Rzetelne informowanie Praktyki Zasady i jak powinny one być realizowane ważne jest zgodny z różnymi regulacjami prawnymi, które chronią dane osobowe.

Aby być w zgodzie z Rzetelne informowanie podejmiemy następujące elastyczne działanie, powinno nastąpić naruszenie danych:
Powiadomimy użytkowników za pośrednictwem poczty elektronicznej
• W ciągu 7 dni roboczych
Powiadomimy użytkowników za pośrednictwem witryny w powiadomieniu
• W ciągu 7 dni roboczych

Zgadzamy się również na indywidualną zasadę dochodzenia roszczeń, która wymaga, aby osoby fizyczne miały prawo dochodzić prawnie egzekwowalnych praw wobec podmiotów gromadzących i przetwarzających dane, które nie przestrzegają prawa. Zasada ta wymaga nie tylko, aby jednostki posiadały egzekwowalne prawa wobec użytkowników danych, ale także aby jednostki odwoływały się do sądów lub agencji rządowych w celu zbadania i / lub ścigania nieprzestrzegania danych przez podmioty przetwarzające dane.

CAN SPAM Act

Ustawa CAN-SPAM jest prawo, które określa zasady komercyjnych e-mail, ustanawia wymagania dotyczące komunikatów handlowych, daje odbiorcom prawo do e-maili zatrzymany przed wysłaniem do nich i literuje trudne kary za naruszenia.

Zbieramy swój adres email w celu:
• Wysyłaj informacje, odpowiadaj na pytania i / lub inne prośby lub pytania.
• Przetwarzaj zamówienia i wysyłaj informacje i aktualizacje dotyczące zamówień
• Możemy również przesłać Ci dodatkowe informacje związane z twoim produktem i / lub usługą.
• Wprowadź na naszą listę mailingową lub kontynuuj wysyłanie wiadomości e-mail do naszych klientów po wystąpieniu pierwotnej transakcji

Aby być zgodne z CANSPAM zgadzamy się, co następuje:
• NIE używaj fałszywych lub wprowadzających w błąd tematów lub adresów e-mail
• Zidentyfikuj wiadomość jako reklamę w uzasadniony sposób
• Dołącz fizyczny adres naszej siedziby lub siedziby głównej
• Monitoruj usługi e-mail marketingu stron trzecich pod kątem zgodności, jeśli jest używany.
• Szybkie reagowanie na żądania rezygnacji / wypisania się
• Pozwól użytkownikom na rezygnację z subskrypcji, korzystając z linku u dołu każdego e-maila

Jeśli w dowolnym momencie chcesz zrezygnować z otrzymywania w przyszłości wiadomości e-mail, możesz napisz do nas
• Postępuj zgodnie z instrukcjami u dołu każdego e-maila.
i niezwłocznie usuniemy Cię z wszelkiej korespondencji.

Kontakt z nami

W razie jakichkolwiek pytań dotyczących niniejszej polityki prywatności możesz skontaktować się z nami za pomocą formularza na stronie ta strona.